Logo

Pavlova med kiwi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pavlova med kiwi

 

Marengs er en lækkerbisken og i selskab med flødeskum har du et mageløst makkerpar. Denne pavlova er bagt med marcipan i marengsmassen.

6 personer. Arbejdstid: 40 min. Bagetid: ca. 50 min.

 

#

1 dl æggehvide (ca. 3 stk.)

150 g flormelis

125 g marcipan

 

Endvidere:

½ liter piskefløde

4-5 kiwifrugter

*

 

Pisk æggehviderne helt stive, og pisk halvdelen af flormelissen i lidt ad gangen.

Vend resten af flormelissen i sammen med groft revet marcipan.

 

Tegn en cirkel på bagepapir (24 cm i diameter), og fordel marengsmassen herpå.

Bag den ved 140 °C i 45-50 min, eller til den er sprød.

 

Lige inden servering: Pisk fløden til skum.

Skræl kiwifrugterne, og skær dem i skiver.

Kom flødeskum på marengsen, og fordel kiwiskiverne ovenpå.

 

TIPS: Varier frugten efter sæsonen: Brug fx rabarberkompot og/eller friske jordbær.

Du kan bage marengsbunden dagen før og opbevare den i en stor kagedåse. Læg flødeskum og frugt på lige inden servering.

 

Pavlova stammer oprindeligt fra New Zealand.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.090 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her